Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
saatjes - 21-08-2012 14:02:41
Geldzaken & Recht

Woningbouw verplicht overname laminaatvloer

Ik heb een sociale huurwoning aangeboden gekregen van een grote woningcoƶperatie. ik heb ja gezegd op deze woning, het contract is nog niet getekend.

in de woning ligt in de huiskamer een laminaatvloer die vol zit met krassen, waar de plinten op een aantal plekken missen en waar de planken op sommige plekken scheef zijn afgezaagd. een lelijke vloer in een slechte staat dus. in de keuken ligt een zeil vloerbedekking, wat ik ook niet mooi vind.

nu heb ik de woningbouw opgebeld om te zeggen dat ik wil dat de vloer eruit gaat voordat ik het contract ga tekenen. de woningbouw kwam met het antwoord dat ik zelf de vloer moet weghalen, omdat de vorige bewoners de vloer mochten laten liggen.

ik ben het hier natuurlijk niet mee eens, want ik kan nergens in de huurvoorwaarden vinden dat ik verplicht ben een vloer over te nemen.

wie is hier nu in het gelijk? graag met verwijzing naar e.v.t. wetsartikelen.