Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
roberta - 24-08-2012 16:18:45
Huishouden & Energie

wijzigen tarief van stroom

Bij het wonen op het huidige adres, 17 jaar geleden die gekozen voor een elec.meter met 2 telwerken (dag- en nachtstroom). door veranderde omstandigheden zijn de tijden van nachtstroom voor mij nu erg ongunstig, je betaalt een toeslag voor dit systeem en de kosten zijn hoger dan de voordelen.

stedin zegt dat ze geen meters meer plaatsen met een enkel telwerk en dat mijn provider dit gewoon kan aanpassen in de administratie en mij belasten voor het verbruik (van beide telwerken) als was het van een enkel tarief meter.

helaas zegt mijn provider, budget energie nederland, dat ze dit niet aanbieden. dus ik moet mijn contract uitdienen en bij overstappen hier rekening mee houden. wie kent providers die deze service wel bieden en daar goede ervaringen mee hebben.