Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rene_henk48
rene_henk48 - 17-10-2012 22:53:40
Auto & Vervoer

importeur IVA UIT WOERDEN van retro scooters geef geen garantie

Importeur iva uit woerden van retro scooters geef geen garantie alles is slijtage !!
kijk uit als u een retro bromfiets koop waar van de importeur iva uit woerden van is !!
ik heb voor mijn 2 zonen in een originele bromfiets / fietsen zaak redo byke winkelcentrum crabbenhof dordrecht !!!
twee retro's gekocht ( heel mooie brommer ) maar bij de een is na 400 km de benzine meter kapot (heeft de verkoper zelf moeten betalen ) en de kick starter kapot .
bij de andere ook de benzine meter en het zadel dat is bij de stikranden ingescheurd en pas 3500 km gereden (als het nu oppervlak was oké ? ) maar echt bij de stikranden ! zij staan zelfs in de garage ,als ze thuis zijn !! ,zij hebben een buiten hoes gekocht voor over heel de brommer !als zij weg moeten zo zuinig zijn zij er op en oké er kan altijd wel wat gebeuren enz.,
het zijn normale rustige rijdende jongens van ± 35 jaar en een normaal gewicht enz.
de importeur iva uit woerden zeg dat is geen garantie !zijn gekocht in jan 2012 ! en zij doen niets als zeggen is geen garantie alles is slijtage
en moeten wij zelf betalen , ik heb zelf telf contact met hun gehad , nadat ik dit hoorde van mevr. a die zij dat is slijtage ??? ( alleen de motor dan ??,dat vraag ik mijn nu ook af als daar wat aan is ) ik zij haar dat er ook al is het na de garantie van een jaar, een bepaalde tijd op zit van het soort art en daarbij horende gebruiks deur enz. )
ik zij haar na lang en fatsoenlijk over leg van mijn ,mevr. wat u zeg kan gewoon niet !! en gevraagd of wij dan iets konden regelen enz. enz. nee en nog eens nee mevr. bleef zeggen geen garantie en nogmaals geprobeerd met over leg maar nee en nog eens nee slijtage was het ik zij haar weer na lang overleg enz. kunnen wij het niet oplossen ,en nogmaals zij doen niets er was niet te praten met deze mevr. van iva uit woerden en zij gooide gewoon de hoorn er op !!
ik wil dus eventuele ,mensen die van plan zijn om een retro te kopen ( via importeur iva uit woerden ) waarschuwen , de garantie waar u recht op heb is slijtage dus geen garantie ,verder is mijn vraag wie heeft dit ook meegemaakt zodat wij gezamenlijk iets kunnen doen !