Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
niminx - 13-12-2012 22:00:01
Auto & Vervoer

Tegenpartij spreekt tegen...wat nu?

Afgelopen september heb ik een ongeluk gehad met de auto. ik moest remmen voor mijn voorganger die weer moest remmen voor zijn voorganger. er was niks aan de hand ik had genoeg afstand er tussen zitten. mijn achterganger daarin tegen niet waardoor zij bij mij achterop is geknald.
haar auto was gelijk aan olie en vloeistom aan het lekken ook kwam er bij haar rook onder de motor vandaan. bij mij was mijn kentekenplaat eraf en mijn achter bumper en deel van de klep van mijn "kattenbak" waren ingedeukt en beschadigd. dit was de schade op het eerste gezicht. de zelfde avond heb ik gebeld naar mijn garage om de dag erna langs te komen. net aangekomen bij de garage blijkt er toch iets meer aan de hand....bleek de chassie of hoe het ook heten mag circa 10 cm overelkaar heen geschoven te zijn. oftuel mijn auto was dus 10 cm kleiner geworden en zou dus total los verklaard worden. expert is langs geweest en die heeft hem inderdaad total los verklaard.

probleem nu is na al meer gezeur gehad te hebben met haar en haar verzekering: zij beweerd dat het maar een zacht duwtje is geweest. mijn verzekering heeft de foto's opgestuurd naar haar en haar verzekering maar zij zegt nog steeds dat het een zacht duwtje is geweest.
dit is het echter niet geweest....mijn verzekering houd gelukkig stand van wel!

mijn vraag is nu als zij dit blijft volhouden wat gebeurd er dan?hoelang kan het nog zo blijven doorgaan?