Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anne2006 - 13-12-2012 23:27:31
Geldzaken & Recht

Wat doe ik met een onterechte incasso van Lindorff

Deze week lag er plots een brief in de brievenbus van incasso bureau lindorff. dat wij in gebreken waren gebleven en na herhaalde aanmaningen nog steeds niet betaald hadden of wij de openstaande rekening van 250.46 euro per direct wilden overmaken.
nergens stond beschreven om welk factuur nummer of wat voor abonnement o.i.d. het ging.
ergens bovenin konden we lezen dat het ging om een rekening van canal+ koop.
wij hadden nog nooit eerder van canal+ of van lindorff een aanmaning gehad.
canal+ koop??? we hebben nog nooit canal+ gehad, aangevraagd of wat dan ook...
na telefonisch contact te hebben gehad met lindorff (met de mobiel en nummer herkenning uit) werden we heel asociaal te woord gestaan. wij zouden gewoon wel canal+ hebben gehad en moesten dus gewoon betalen en wel direct.
hoe kunnen we hier het beste mee omgaan. niet reageren, en de brief retour afzender sturen? aangetekende brief sturen (maar dit kost ons wel geld, terwijl wij helemaal nooit iets met lindorff of canal+ te maken hebben gehad)? aangifte doen bij de politie?
wie kan ons helpen?