Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

na
naataalie - 14-12-2012 12:21:12
Auto & Vervoer

startmotor weigert

Wij zitten in de sociale dienst en hebben dus niet veel te besteden.
einde van het jaar hebben we wat meevallertjes gehad en daar de kinderbijslag bij gelegd en daar een auto van gekocht van €900,-
nou weet ik dat €900,- niet veel is voor een auto, maar wij zijn blij dat we in onze financiele situatie een auto kunnen aanschaffen en rijden.
de garage was heel coulant en heeft ons zeer gematst met een aantal opknappunten en we konden ook nog in delen betalen, dus we zijn verder zeer tevreden.
na een aantal dagen gereden te hebben kwamen we erachter dat de startmotor niet goed functioneerde. dan deed hij het wel, dan deed hij het niet.
wij terug naar de garage waar we de auto kochten en hij zou er een nieuwe/andere inzetten.
we konden later in de maand betalen en de auto gerepareerd meenemen, maar het probleem is niet verholpen.
mijn man heeft 3x de anwb gebeld omdat hij stilstond, we hebben een keer een cursus van mijn zoon moeten missen en ik heb samen met mijn man 3x de auto moeten starten, terwijl hij met een hamer op de startmoter klappen gaf.
we hebben de garage dus weer gebeld en gezegd dat het probleem niet is verholpen. mijn man kon vanmorgen (5.30) niet naar zijn werk.
nu komt hij hierheen (vandaag) om te kijken of het probleem opgelost kan worden, maar zegt dus nu dat we eerst moeten betalen voor de vorige reparatie, die dus niet geslaagd is.
wie staat in zijn recht?
moeten we de eerdere reparatie van de startmotor eerst betalen, of moet hij zorgen dat het werkt?
het gaat hier om een renault espace uit 1998.