Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dr
drypa - 25-12-2012 22:25:57
Garantie & Verzekeringen

Geen dekking op bril waar dat wel hoort

Hallo allemaal en bedankt voor het lezen,

ik zit met een probleem. ik heb laatst een bril laten maken bij specsavers, omdat ik na navraag erachter kwam dat ik nog recht had op een bril tot 150 euro per 3 kalenderjaren. omdat ik al veranderd ben van zorgverzekeringen, eerst bij fbto en nu naar vgz, dacht ik nog even slim te zijn door snel een bril te laten maken en deze vergoed te krijgen. zoals de reclames van specsavers ook aangeven. in de winkel werd mij ook verteld dat ik gewoon recht had op een bril tot 150 euro, omdat ik als aanvullende module "gezichtszorg en orthodontie" heb.

nu zie ik tot mijn verbazing op mijn online account staan dat de bril van 109 euro niet vergoed wordt met de volgende reden: "reden geen dekking: de behandeling/verstrekking valt niet onder de voorwaarden."

heeft dit te maken met dat ik van verzekeraar gewisseld ben? of is dit gewoon een fout? ik hoor hier toch gewoon verzekerd voor te zijn, zoals mij ook in de winkel van specsavers is verteld?

ik ben maar een student dus 109 euro is echt heel veel geld voor mij, en dat kan ik er nu echt niet bij hebben! graag hoor ik wat jullie ervan denken! als er nog vragen zijn zal ik ze beantwoorden!