Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

12
12adele34 - 29-12-2012 18:46:28
Geldzaken & Recht

is bol.com verantwoordelijk?


preview: oplichter via bol.com

datum:
za 29 dec 2012, 18:41
categorie:
betalen
reacties:
0
trefwoorden:
internetaanschaf , oplichting, bol.com

via bol.com heb ik een mobiele telefoon gekocht. betaald via ideal. volgens mij is bol.com een betrouwbare internet verkoper. vandaag heb ik de telefoon ontvangen. het is echter een gebruikte telefoon, krassen, vlekken etc. en de verpakking was open en er ontbreken kabeltjes.
nu blijkt dat een derde partij kan verkopen via bol.com. (niet als tweedehands verkoper trouwens, dat is een ander systeem bij bol.com) als ik op de site naar de reviews van deze verkoper ga dan zie ik dat heel veel mensen op deze manier door deze mmobiel.nl uit oldenzaal zijn opgelicht. heel veel klachten over gebruikte producten die hij als nieuw verkoopt en defecte, producten, of producten die uit verschillende oude onderdelen bestaan. ik vraag mij af, mag dit zomaar, is bol.com hier niet ook verantwoordelijk voor? ik heb gelijk de telefoon teruggestuurd, een brief gestuurd en gemaild naar zowel bol.com en mmobiel.nl. maar ik ben bang dat ik mijn geld 159,95 niet terugkrijg? help!!