Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
karin61 - 30-01-2013 14:06:19
Computers & Telefonie

Wat betekent melding: turegopt not found-geen autocheck

Ik gebruik al jaren avg als virusscanner naar alle tevredenheid.
omdat mijn laptop regelmatig uitvalt en ik zwart beeld krijg, was ik zoekende naar een programma om op te schonen.
zo heb ik 1-malig gebruik gemaakt van avg tune up. sindsdien is mijn computer helemaal ontregeld.
veel heb ik kunnen herstellen, alleen het volgende niet:

- als ik laptop opstart krijg ik de melding: turegopt not found- autocheck niet uitgevoerd. kan iemand mij helpen dit op te lossen?
- mijn internetverbinding is veel trager geworden.

ik ben in bezit van samsung r710 laptop met windows vista.
deze is net 4 jaar oud. sinds enige tijd, heb ik veel trillingen op mijn scherm en na opstarten valt mijn scherm regelmatig uit. soms wordt het beeldscherm helemaal zwart, soms kan ik de pagina er nog doorheen zien. ik heb hem een half jaar geleden laten nakijken in een computerzaak, en zij hebben niets gevonden. ze adviseerden mij een ander stopcontact te proberen. dit was dus niet de oplossing. het vreemde is, als hij zo'n 4 à 5 keer is uitgevallen, dan kan ik daarna uren achter elkaar op laptop werken, zonder dat het scherm nog uitvalt.
ik heb een extra ventilator (cooler master) eronder geplaatst, omdat ik dacht dat het een warmteprobleem was, maar ook dit is niet de oplossing.
kan iemand mij helpen met dit probleem?

bij voorbaat dank