Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronaldschut - 30-01-2013 22:21:17
Geldzaken & Recht

aflossingsvrij of spaarhypotheek

Ik heb op dit moment een aflossingsvrijhypotheek van 200000 en wil deze eventueel oversluiten naar een bankspaarhyptheek waar ik een 200000 euro spaar over een piriode van nog 24 jaarvoor de aflassing. mijn hypotheek adviseur wil hiervoor 2950 euro bereken voor het advies en oversluiten is dit reel.

wie kan hier voor mijn uitreken wat het verschil in kosten zijn als ik niks verander aan mijn hypotheek en het geld dat ik jaar zou kwijt zijn aan de inleg voor de spaarhypotheek gebruik voor het aflossen van de aflossingsvrijhypotheek. en als ik wel een spaarhyptheek neem van 200000 euro. dus mijn vraag is eigelijk wat is het voordeel van een spaarhypotheek en wat ben ik goedkoper uit aan het einde van de hyptheek is het bedrag wat je goedkoper uit de moete om over te sluiten.
bestaat hiervoor een bereking programma

alvast bedank voor jullie antwoordt