Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wiebel78 - 22-04-2013 14:03:14
Huishouden & Energie

Keuken - Keukenblad

Beste kassa,

januari 2013 hebben wij een keuken gekocht bij een toch wel goed aangeschreven keukenwinkel. wij dachten dat een granieten werkblad boven ons budget zou komen. de verkoper vertelde ons dat de prijs wel mee zou vallen en dat we voor graniet moeten kiezen. we hebben uiteindelijk gekozen voor graniet met de mededeling dat het blad uit 1 stuk moet bestaan(dit staat ook zwart op wit). de lengte van de keuken hebben wij ook aangepast, zodat het uit 1 stuk kon. een naad in het blad vonden wij niet mooi.

wij hebben ons verder verdiept in graniet en zijn uiteindelijk erg blij dat wij voor graniet hebben gekozen.

deze week (2 ½ maand later) kregen wij te horen dat er problemen waren met het blad. het kan namelijk niet uit 1 stuk bestaan omdat de kookplaat te breed is. hierdoor is de kans groot dat het gaat breken omdat het blad 2 cm dik is.

de verkoper verontschuldigde zich voor de fout die hij heeft gemaakt. hij had een tekst over het hoofd gezien waarin staat dat het niet mogelijk is bij een blad van 2 cm.

wij kregen 3 opties voor de fout van de verkoper.
- huidige granieten blad met naad
- granieten blad van 4 cm (€ 1500,-- extra betalen)
- composiet

nu willen wij geen composieten blad en geen naad in het granieten blad. dit is bij het bestellen besproken en staat zwart op wit. de enige optie is dan een granieten blad van 4 cm.

de verkoper heeft aangegeven dit niet te kunnen doen zonder extra te betalen. wij moeten dus boeten voor zijn fout. ik heb aangegeven dat ik dan niet betaal. hij geeft aan dat er getekend is en dat wij de keuken gewoon moeten betalen.

wat kunnen wij doen?