Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
elfje9 - 12-05-2013 12:51:34
Garantie & Verzekeringen

declaratie specialist

Ik ben onder behandeling geweest bij de van linschoten kliniek in hilversum ivm oor en gehoorproblemen. ik ben nu in 2013 4 maal daar geweest:
de eerste keer is een buisje geplaatst. d
dit werd met een plaatselijke verdoving gedaan en alles was binnen 20 minuten gebeurd.
toen dit snel ging ontsteken, kon ik weer terugkomen om het buisje te verwijderen, en kreeg een recept voor een antibiotica kuur mee. enkele dagen later kreeg ik hevige evenwichtstoornissen waardoor ik weer naar de kliniek ging. kreeg hier andere medicijnen voor (die niet hielpen) en na een week was ik weer terug, ivm de heftige duizelingen die mij plat op bed hielden.
uiteindelijk werd ik naar een duizelingscentrum doorverwezen.
voor de 4 consulten/behandelingen werd bij zilveren kruis achmea € 1018,05 gedeclareerd.
omdat ik dit wel erg veel vindt, heb ik geïnformeerd bij zilveren kruis. het antwoord was dat men dit nooit controleert, en dat ik het met de specialist moest opnemen. ik kreeg alleen een code mee, die stond voor operatie n.a.v. "middenoorontsteking". ivm privacy (mijn?) waren verdere gegevens niet bekend en deed men er niets mee.
contact opgenomen met van linschoten specialisten. daar vertelde mij men dat ik geen specificatie kon krijgen omdat men de declaratie van alle zilveren kruis cliënten als verzamelnota indient en het enige wat men kon zien was de "operatie"(aanbrengen drain) onder narcose. narcose die ik dus niet heb gehad. men zou hierop terugkomen na overleg met de specialist, maar 2 weken later heb ik nog niets gehoord.
ik heb dit nu gemeld bij de nza, maar verwacht er niet te veel van. wat helpt wel?