Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

14
146517489 - 24-06-2013 13:19:25
Geldzaken & Recht

incasso flanderijn

Hallo met monique ik heb een groot probleem met incasso flanderijn mijn hoofdsom was 654,37 ik heb deze betaalt op 28 mei 2013
het lukt niet het was een achterstand van mijn zfds ik hielt kontakt met het incasso bureau ik wacht op verhuiskosten vergoeding en deze kwamen niet heb geld geleend op weer aanvullend verzekerd te kunnen zijn dus betaalde ik de hoofsom van 654,37. ik belde een week later of ik nu weer gewoon verz. kon zijn nee want ik had op 18 mei bij de rechtbank moeten zijn, de deurwaarder was aan de deur geweest en had niemand thuis aangetreffen daarom kwam er nu 856,00 boven op de 654,37 deze moest ik eerst betalen dan pas geven ze dit aan mijn zfds door.
ik bel mijn zfds en die zijde dat als flanderijn de som van 654,37 doorgeeft ik nu eindelijk naar de tandarts kan.
andere deurwaarders doen dit wel
maar mijn ja tegen hun nee leg ik af. zfds probeerde te helpen hielp ook niet mijn bedrag willen ze niet doorgeven die betaalt is.
de antwoorden en het gesprek gaat onbeschoft en zeer onredelijk weet niet meer wat ik moet doen help mij a.u.b heb dit geld niet en weet het niet meer en ik moet naar de tandarts met vriendelijk groeten monique