Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bartvb - 04-07-2013 23:11:24
Garantie & Verzekeringen

Rekening zorgverzekeraar na 1 jaar

Op 11 juli 2012 heb ik mijn verstandskies laten verwijderen bij de kaakchirurg. na de 'operatie' moest ik nog mondwater halen en pijnstillers in de apotheek bij het ziekenhuis. eén van die twee viel niet in de zorgverzekering en daar werd me meteen van verteld dat ik een rekening zou krijgen.

enkele weken later kreeg ik ook inderdaad een rekening van mijn zorgverzekeraar voor een klein bedrag voor volgens mij de pijnstillers. allemaal prima.

van de behandeling zelf heb ik nooit meer een rekening gehad.

tot, vandaag 4 juli 2013 er een rekening binnen viel voor bijna €250,-. naast dat ik het heel vreemd vind dat men hier bijna 1 jaar over doet staat er ook dood leuk op of ik a.u.b. wel vóór 11 juli 2013 wil betalen. de zorgverzekeraar doet er bijna 1 jaar over om de rekening te versturen en verwacht van mij dat ik binnen 6 dagen €250,- voor ze neerleg.

juridisch ben ik totaal niet onderlegd hierin maar ik vind het wel een hele vreemde gang van zaken. mag mijn zorgverzekeraar zomaar na 1 jaar zo'n rekening sturen en dan zo'n korte betalingstermijn eisen?