Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nw
nwpm - 06-07-2013 15:31:01
Garantie & Verzekeringen

Moet je zelf de oorzaak kunnen zeggen?

Mijn tegel vloer is plots omhoog gekomen, zoals een houten vloer dat kan doen. zonder aanwijsbare oorzaak.
2 jaar geleden is daar wel een lekkage geweest en deze hebben wij zelf opgelost. we hadden nog tegels over. de lekkage gemaakt, vloer goed laten drogen en tegels opnieuw erin.
nu verzekering gebeld en wij moesten zelf een loodgieter bellen en laten kijken of er een lekkage was. dat was niet het geval. hij heeft enkele tegels weggehaald en de vloer eronder was kurkdroog.
daarna moesten wij zelf een tegelzetter laten komen, deze niets raars kunnen constateren.
daarna is er een expert geweest en deze denkt dat de vloer te strak is gelegd, maar deze ligt al 12 jaar en de tegels die 2jaar geleden teruggeplaatst zijn liggen in jet midden.
dus de tegelzetter denkt niet dat dat de oorzaak is.
hoe kom ik nu achter de oorzaak en is het zo dat ik dat zelf moet zoeken en dat de verzekering dan pas beslist om tot uitkering over te gaan of niet? ik ben al een half jaar verder en hoor niets van hun en mijn tussenpersoon. na lang aandringen kreeg ik telefonisch te horen dat in principe mijn aanvraag is afgewezen tot ik zelfs dus met een geldige reden kom aanzetten.
is dit de normale en juiste manier zoals het hoort te gaan?
alvast heel hartelijk bedankt.