Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lisa123 - 07-07-2013 14:59:53
Computers & Telefonie

heeft iemand een oplossing?

Heb pas een tablet gekocht tot volle tevredenheid.
wil hem graag boven in bed ook gebruiken en dacht handig te zijn met de aankoop van een gembird wifi-repeater wnp-rp-001.
nadat je de stekker hebt vastgemaakt apparaat in het stopcontact en andere kant in de router, moet je op de laptop een icoon krijgen dat hij aanwezig is.
wat ik ook probeer er zitten 3 tekentjes op, 1 rode (stopcontact) 1 groene (bevestigd in router) en helaas werkt het middelste tekentje niet (soort vlindertje) blijft rood i.p.v. groen te wordden dus hij komt niet on line.
de verbinding met de router is uitstekend (pc en laptop tegelijk aangesloten) snelheid 54,0 mbps maar hij zegt doe het zelf maar.ben in totaal al 2 uur bezig o.a. router verplaatsen maar niets helpt.
iemand misschien een idee?