Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alk
alk - 05-10-2013 13:52:51
Computers & Telefonie

Dubbele mail in Windows live mail

Sinds kort heb ik een laptop met windows 8 waar ik windows live mail op heb geïnstalleerd. sinds deze tijd komt de mail van alle gmail accounts dubbel binnen in de map "ongelezen e-mail".
als ik in deze map de mail open, moet ik alle mail dus dubbel openen.
als ik echter bij de losse accounts in "postvak in" kijk, dan staat er maar één van deze dubbele mails. als ik deze enkele mail in "postvak in" open, dan wordt in de map ongelezen mail beide identieke mails als gelezen weergegeven.
op een of andere manier vermoed ik dat er ergens een kopie mail in de map "ongelezen e-mail" terecht komt. op internet blijkt dat heel veel mensen hier last van heeft, maar een duidelijke oplossing kan ik nergens vinden. voorheen had ik windows vista waarbij ik wlm (een oudere versie) welke op dezelfde wijze als nu heb geïnstalleerd.
bovenstaande geld alleen voor gmail accounts. ziggo accounts met dezelfde instellingen halen de mail maar eenmalig binnen.
wie weet een oplossing voor dit probleem.