Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

elora
elora - 07-10-2013 00:43:37
Computers & Telefonie

hinderlijke 'piepen' in telefoongesprekken.

Sinds april 2013 heb ik ziggo 3 in 1 pakket. (vóór die tijd had ik tel.abonnement bij kpn en kabel voor teevee bij ziggo en geen internet.) na het overschakelen telefoon van kpn naar ziggo begonnen de problemen (al dezelfde dag) met telefoneren. d.w.z. in gesprekken hoor ik steeds hinderlijke 'piep' tonen, die klinken alsof je op een toets van de telefoon duwt. alleen ikzelf hoor die tonen, de anderen waar ik mee in gesprek ben, horen deze tonen niet. soms zijn ze kort, dan weer langer aanhoudend en soms zóveel in een gesprek, dat ik het telefoongesprek moet beëindigen. ik heb uiteraard al bij ziggo aan de bel getrokken. ze hadden nog nooit van dit "probleem" gehoord.
zelf heb ik na 3 maanden (uit pure wanhoop) maar een nieuwe telefoon gekocht, in de hoop dat het aan mijn toestel zou liggen. helaas!
bij het derde bezoek van een monteur van ziggo heb ik in zijn aanwezigheid een familielid gebeld en tel. op speaker gezet en: bingo! na een paar seconden kwam de eerste 'piep', de monteur had dit ook nog nooit meegemaakt, maar hij heeft er voor gezorgd, dat er een nieuw modem kwam en heeft alles netjes aangesloten en rest afgehandeld, omdat hij al begrepen had, dat dit alles voor mij 'nieuw' en onbekend terrein was. maar weer helaas: het probleem is er niet mee verholpen. natuurlijk neem ik toch weer contact op met ziggo, maar na laatste gesprek
leek het of de vervanging van modem het laatste was wat ze nog konden doen.
en het is niet alleen dit 'gepiep' wat me irriteert, er speelt meer. maar misschien zie ik spoken waar er geen zijn.
ik heb nog een vraag trouwens: is het 'normaal'
dat in een tijdsbestek van vier maanden de firewall (gdata) negen maal een aanval blokkeert? want ook daarvan krijg ik de kriebels.
ik hoop gauw wat van u te horen en