Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spijker63 - 08-10-2013 14:48:29
Huishouden & Energie

Grote hoeveelheid wespenverdelger in huis vrij gekomen.

Mijn dochter in amsterdam had last van een wespenplaag. het volgende bedrijf is ingeschakeld :

van der velden ongediertebestrijding amsterdam
schoonmaakbedrijf van der velden
[edit - redactie]
maalderij 1 1185 zb amstelveen
020-6414000
www.ongediertebestrijdingamsterdam.nl

tijdens de werkzaamheden is een grote hoeveelheid wespenverdelger vrij gekomen in haar appartement. kleding, keuken, bed, etc, alles zat er onder. het wespennest was echter buiten. mijn dochter was bij de werkzaamheden niet aanwezig. de medewerker van van der velden is weggegaan zonder een bericht achter te laten.

communicatie met van der velden is nauwelijks mogelijk. [edit - redactie] pakt zijn verantwoordelijkheid niet op. concreet willen wij het volgende :
1. welk verdelgingsmiddel is gebruikt ? van der velden kan of wil hier niet op antwoorden.
2. graag willen wij een kopie van het vakbekwaamheidsdiploma ongediertebestrijding van de betreffende medewerker. (want er is zeer onprofessioneel gewerkt).
3. betaling van de door ons gemaakte schoonmaakkosten. van der velden reageerde niet op onze verzoeken de grote hoeveelheid witte poeder op te ruimen en wilde niet aangeven welke veiligheidsmaatregelen wij in acht zouden moeten nemen.

vraag :
- hoe kunnen wij van der velden bewegen om ons op bovenstaande 3 punten tegemoet te komen ?
- wie heeft ervaring met dit bedrijf ?

gelukkig hebben we vele foto's gemaakt. van der velden heeft erkent dat het mis is gegaan met de bus wespenverdelger in het betreffende appartement.