Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

merlijn2005
merlijn2005 - 24-10-2013 13:09:42
Voeding & Gezondheid

Verschillende merken medicijnen

Ik krijg altijd mijn medicijnen voor drie maanden tegelijk. ik ben een groot verbruiker. nu heb ik wel eens dat sommige merken medicijen om wat voor reden dan ook niet bevallen en dus meld ik bij de apotheek dat ik die niet meer wil en dat ik mijn oude medicijnen weer wil hebben. zeker als de vergoeding gelijk blijft maakt dat voor de apotheek dus niets uit.
nu krijg ik van de apotheek mijn medicijnen en dat zijn meerdere tassen tegelijk, dus die kan ik daar niet allemaal uitpakken en bekijken. blijk dat ik gewoon verschillende fabrikanten krijg voor 1 medicijn. terug nemen doen ze niet want dat kan niet met medicijnen. niet allen is het vervelend dat het verschillende fabrikaten zijn maar ook nog medicijnmerken die ik in het verleden heb retourgegeven omdat ze niet voldeden. wat moet ik hiermee aan?