Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frouke15 - 24-10-2013 18:00:48
Computers & Telefonie

2de keer defect, geld terug?

Hallo,

ik heb een mobiel nokia lumia 520 van de kijkshop.
deze heb ik eind augustus gekocht en merkte al dat hij steeds uitviel en de datum/tijd opnieuw moest instellen.
na ongeveer twee week heb ik hem terug gebracht voor reparatie. nu ongeveer zes week later (zonder te vertellen dat het zo lang duurde) heb ik hem eindelijk weer terug.

maar toen ik hem weer opstartte deed hij het niet dus heb ik hem kort opgeladen, toen deed hij het. hij viel een tijdje later weer uit vanwege lege batterij maar nou wil ik hem opladen doet hij het niet! hij wil niet opstarten ook al zit hij nou ongeveer twee uur aan de lader.
ik heb al twee verschillende laders geprobeerd maar ik krijg alleen maar te zien dat hij oplaad ( meestal gaat het van rood naar groen maar nou niet hij blijft bij het eerste streepje).

mijn vraag is dus kan ik mijn geld weer terug krijgen? of iets anders ervoor nemen of een cadeaubon, want ik ben er echt helemaal klaar mee. morgen ga ik namelijk weer heen als hij het nog steeds niet doet en dan is het handig om te weten wat ik moet zeggen..

groetjes