Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
roland87 - 04-12-2013 10:58:21
Vrije tijd & Tuin

Gedoe bij uitgaansgelegenheid

Beste mensen,
op zaterdag 14 september 2013 besloot ik met een vriendenclub uit te gaan in aspen valley in enschede. nu was ik net jarig geweest en mijn broertje wilde mij met wat vrienden op de film zetten met een telefoon. een barman kwam kwaad aanlopen en sloeg toen het mobieltje uit de handen, wat gelukkig goed afliep (geen schade). maar nu komt het mooie nog, we hadden drankjes besteld en kregen het geld niet terug. mijn broertje die filmde werd aspen valley uitgezet en het werd nog erger! we wilden in ieder geval ons wisselgeld nog terug van het drankje dat we hadden besteld, iets van 12 euro te goed. maar dat kregen we niet meer en we werden als een stel debielen behandeld. we vroegen of we even konden praten met de manager om dit probleem op te lossen. die zei dat we geen poot hebben om op te staan en beter naar de politie konden. de bewaking zei ook nog dat we niet zo "fries" moesten praten, kon die niet tegen! maar we besloten naar de politie te gaan, hebben ons verhaal gedaan en die liep toen gezellig te praten met de beveiliging. ze werden zelfs kwaad dat we hier zo'n stampij over maakten en konden beter een aangifte doen.

natuurlijk waren we hier niet blij mee dat we zo werden behandeld en besloten het bedrijf achter aspen valley enschede te zoeken en deze op de hoogte te stellen. eerst werden we keurig benaderd en zei het bedrijf het incident te gaan onderzoeken. vervolgens liet het bedrijf niet meer van zich horen.

nu is mijn vraag, wat kun je hiermee. ik heb meerdere getuigen die dit verhaal kunnen bevestigen.