Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
markybro - 05-01-2014 13:59:06
Computers & Telefonie

Ace telefoon verzekering van T-Mobile

Mag een verzekering je zomaar uitschrijven zonder bericht geving waneer zij een paar betalingen niet hebben ontvangen:

mijn telefoon is defect dus bel mijn verzekering krijg ik te horen dat ik niet betaald heb. zij schrijven zelf af dus daar kijk ik niet naar.
nu was ik niet verzekerd heel vervelend waarop ik vroeg of ik dan niet alles kon betalen en klaar lijkt me zit ik weer in de verzekering. de telefoniste waar ik mee sprak kon alleen maar een klacht indienen en dat heb ik haar laten doen ik zou hier bevestiging van krijgen maar die kwam niet.
klim ik weer in de telefoon en vroeg of de klacht was opgestuurd jawel meneer maar ik zie dat uw mail adres niet bestaat dat bericht komt terug.
na controle van het mail adres blijkt dat ze deze fout in hun systeem hadden staan.
dus dit houd in dat ze wellicht contact hebben gezocht of hebben proberen te laten weten dat ik niet betaald heb via de mail. die ze terug kregen.
dan vraag ik me af kunnen ze me dan niet bellen als de mail niet werkt mogen ze dan zomaar de verzekering stoppen en mij niet in de gelegenheid brengen om dit goed te maken.
ik ben erg teleur gesteld…..

mark