Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joostbok - 23-01-2014 09:55:57
Geldzaken & Recht

3 keer geflitst in 5 minuten

Hallo,

in de nacht van 11-1-2014 ben ik 3 maal geflitst op de a9. een aantal van mijn vrienden gingen op vakantie en vroegen mij of ik hen naar schiphol wilde brengen. ik als student mocht de auto van mijn vader lenen en die kreeg de brieven van leaseplan 22-1-2014 in de bus. de eerste was om 3.26 de tweede 3.27 en de laatste was om 3.31. het totale bedrag van de boetes komt neer op €905,-. dit is voor mij als uitwonende student een enorme klap.
is dit wel mogelijk? bij een traject controle krijg je toch ook niet meerdere malen een boete? ookal zijn het 3 verschillende overtredingen ik word wel beboet voor in feite 3 maal dezelfde feiten. weten jullie of ik iets kan beginnen met bezwaar en waar zou ik het dan op moeten gooien?

alvast bedankt!!