Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kz
kzyto - 01-02-2014 10:43:06
Geldzaken & Recht

Auto total loss dader gevlucht

Eergister heb ik een auto ongeluk gehad waarbij ik mijn auto total loss heb gereden. een fietser stak over door rood en die heb ik ontweken maar heb daarna mijn auto vol tegen een boom geparkeerd. de fietser is weggegaan / gevlucht. ik heb een politierapport / aangifte en getuige over de situatie incl vermelding dat er een fietser in het spel was.

ik ben er zelf gelukkig heelhuids uitgekropen maar is er nog iets te doen met verzerkeringswerk o.i.d ? mijn telefoon is ook gestolen tijdens het ongeluk :(

auto is wa+ verzekerd maar had een waarde van 5000,- en ik kan denk ik ook nog eigen risico van 350,- verwachten en mijn telefoon was net 1 maand nieuw. ik zit dus met 6000 euro schade. kan ik nog iets ergens verhalen ?