Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eh
eheerewa - 24-02-2014 14:02:47
Garantie & Verzekeringen

Afbreken reis door breken van been, annuleringsverzekering

Hallo,

afgelopen week ben ik op vakantie geweest naar ijsland. zondag ben ik vertrokken, en dinsdag heb ik helaas mijn been gebroken bij bezoek van een waterval.

lang verhaal kort, met ambulance naar ziekenhuis, woensdagavond geopereerd, vrijdag ontslagen uit het ziekenhuis.

op donderdag is er een vriendin van mij overgekomen vanuit nederland om mij te ondersteunen bij alle perikelen daar en te begeleiden op de terugvlucht.

uiteindelijk ben ik met dezelfde terugvlucht naar nederland gekomen als die ik ook had gehad als ik de reis gewoon had voltooid.

nu heb ik contact gehad met interpolis. zij willen nu v.w.b. de annuleringsverzekering alleen die dagen vergoeden die ik in het ziekenhuis heb gelegen. is dat terecht?

dit betekent namelijk dat ik dan maar 3 ipv 6 dagen vergoed zou krijgen. en ik heb niet bepaald meer genoten na mijn ontslag uit het ziekenhuis. ik was daar omdat ik nou eenmaal niet zomaar terug kon. wij zijn uitgebreid in contact geweest met eurocross om de terugreis te regelen en dat kon nou eenmaal pas zondag.

hoor graag jullie reactie,

erwin