Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bu
bubblegum - 26-02-2014 23:09:13
Huishouden & Energie

Zitmaxx Ter Aar betrouwbaar? Zitaxi Hilversum beter?

Beste mensen,

wij zoeken wegens verhuizing (utrecht) een hoekbank. nu willen we i.v.m. nieuw kitten geen al te dure bank (zeg 600 tot max. 1000 eur.) maar wel 1 die lekker zit en bij voorkeur wel een aantal jaar mee gaat. ook liefst direct / z.s.m. leverbaar (ja, we rekenden op een bank van marktplaats dus zijn er nu wat laat mee).

van seats & sofas heb ik veel slechte verhalen gehoord, dus daar kijken we niet naar. op marktplaats is het aanbod van banken in onze smaak + op schappelijke afstand rijden niet enorm. ook wordt er flink geboden op banken die ons wel mooi leken - helaas al een aantal aan onze neus voorbij gegaan..

nu kwam ik online terecht bij zitmaxx, waar goede recensies lijken te overheersen (google op ervaringen zitmaxx, review zitmaxx etc.). helaas werd zitmaxx echter ook genoemd in een forumthread (kan niet meer terugvinden) als zijnde 1 pot nat en vergelijkbaar met seats&sofas.

ik zie door de bomen het bos niet meer dus vraag hier graag om ervaringen. wie kent zitmaxx en weet of dit bedrijf goede prijs/kwaliteit verhouding van banken levert?

en / of kent iemand zitaxi in hilversum (ook bekend als bankstelgoedkoop.nl)? dat bedrijf biedt veel aan op marktplaats, de weinige reviews die ik kan vinden zijn wel positief.

of kent iemand een andere goede bankenzaak, om en nabij utrecht?


alvast hartelijk dank voor eventuele tips / advies!