Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marudami - 27-03-2014 09:43:19
Elektronica & TV

Electrisch koken

Hoi!

ongeveer een maand geleden ben ik verhuisd. ik woon nu in een oude brandweerkazerne. nu is het geval dat de kosten van de elektriciteit al bij mijn huur in zit. gas zou ik zelf moeten regelen. elektrisch koken is voor mij dus erg aantrekkelijk.

momenteel kook ik op een goedkoop elektrisch kookplaatje (2 pits), maar ik mis een oven en zodra ik het kan betalen heb ik het liefst een 4 pits fornuis.

de meeste keramische of inductie fornuizen hebben 3fasen stroom nodig (nu weet ik niet precies wat dat is en ik weet ook niet zo goed wat ik heb). wat ik wel weet is dat ik van de woningbouw geen stopcontact voor een perilex stekker mag laten aanleggen. (zou niet brandveilig zijn?)

kun je een elektrisch fornuis met een normale stekker op netstroom aansluiten?