Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jb
jbnmgn - 16-04-2014 11:45:06
Auto & Vervoer

Nieuwe watermeter geplaatst door Vitens

Vitens heeft onlangs bij ons een nieuwe watermeter geplaatst, van kunststof. daardoor is de aarding van ons huis onderbroken. nu stelt vitens in een brief die ze voor de zekerheid maar hebben gestuurd, dat jecdeze problemen zelf moet oplossen door een installatie bureau in te schakelen. en de kosten zijn voor je zelf. ik hen al diverse malen nu stroomuitval gehad, waardoor onder andere mijn pc die aan stond, gecrashd is. ik heb in de 30 jaar dat ik hier woon nooit problemen met de stroomvoorziening gehad, en nu wel. en dat omdat zij een kunststof meter hebben geplaatst die niet geleidend is.
mag dit zomaar, en moet ik inderdaad zelf voor die kosten opdraaien? of heb ik recht op schadevergoeding vor de pc en ook recht op hertsel van het systeem door het weer laten plaatsen van een metalen meter?