Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
koste441 - 15-05-2014 17:02:22
Elektronica & TV

koop ongedaan maken

L.s.
een week geleden telefonisch contact gehad met camerashop24, wachthoevestraat 2 3209 bk te spijkenisse om te informeren wat het beste bewakingscamera systeem voor mij zou zijn. uit dit gesprek kwam naar voren dat een hd ip11 camera en een hd mini nvr netwerk recorder 4-kanaals het beste voor mij zijn. aangezien ik dit niet via hun webshop wilde kopen ben ik 3 dagen later d.d. 12 mei 2014, naar de winkel in spijkenisse gereden en nogmaals doorlopen waar het systeem voor mij aan moest voldoen en vervolgens na hun advies tot de koop van bovenstaande artikelen overgegaan. thuisgekomen merkte ik dat er geen power adapter bij zat, die hebben ze me een dag later later opgestuurd. tot zover alles goed. ik ben tevreden met de camera, maar niet met de hd mini nvr recorder. mijn camera heeft een audio aansluiting zodat ook de geluiden opgenomen worden, echter de hd mini nvr recorder heeft geen audio aansluiting. hierover heb ik een dag later telefonisch contact gehad en hierin vertelde ik dat er op de hd mini nvr recorder geen audioaansluiting zat en vertelde dat ik de koopovereenkomst van de hd mini nvr recorder wilde ontbinden, omdat deze niet compatibel is met de functies van de camera. (je koopt toch ook geen auto met 3 wielen?!) de meneer die ik aan de telefoon had vertelde mij: dat doen wij niet, dan had ik maar een duurdere hd nvr recorder moeten kopen die wel een audioaansluiting had! maar daar ik een leek ben op dit gebied hebben ze mij dan toch verkeerd geïnformeerd!?
de meneer aan de telefoon werd heel erg kwaad toen ik zei dat ik niet nog een duurdere recorder wilde kopen, aangezien de recorder die ik al heb aangeschaft al heel erg duur gekocht is. dezelfde hd mini nvr recorder kan je al op het internet bestellen in amerika voor $45.00 (= € 32.80) en ik heb er € 169.95 voor betaald! (er zijn overigens meerdere sites die ze veel goedkoper aanbieden dan camerashop24)
toen ik dat tegen de meneer vertelde zei hij mij: dan ga je ze zelf maar uit china importeren en verbrak de verbinding!.
aangezien ik niet met deze meneer van camerashop24 niet tot een goede oplossing kan komen, wil ik u vragen wat u voor mij kan betekenen.
hoogachtend,
peter h. de koster