Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pc
pcjmvandongen - 15-05-2014 23:16:14
Huishouden & Energie

tarief van de loodgieter

Laatst had ik thuis een acute verstopping van de hoofdrioolbuis richting de openbare weg. het gebeurde in de loop van de avond en ik wilde het gelijk laten oplossen. via de telefoongids kwam ik uit bij een advertentie van loodgieterproblemen.nl, regio breda/tilburg. ik woon in tilburg. de persoon aan de lijn, van de centrale, noemde niet zijn naam en vertelde dat het ongeveer 160 euro zou kosten voor een half uur werk.

na ongeveer een uur, rond 21:30 uur, kwam er een bus aan van a & r loodgieters uit rotterdam. blijkbaar is dat het bedrijf dat ingehuurd wordt door loodgieterproblemen.nl. vervolgens bleek dat ze met 2 man gekomen zijn en dat er daarom ook 2 keer uurloon berekend zou worden. aangezien ze er al waren, en de verstopping echt wel spoed had, ben ik akkoord gegaan. waarom ze met 2 man sterk komen dat snap ik niet. uiteindelijk was ik ruim 260 euro kwijt, terwijl ze misschien 20 minuten werk hebben gehad, waarna de verstopping was verholpen. dat is dus eventjes 100 euro meer dan mij aan de telefoon was gezegd.

in het verleden heb ik vaker problemen gehad met de riolering en toen was ik meestal 150 tot 180 euro kwijt.

kunt u mij raad geven hierover? en is het misschien mogelijk om een deel van het enorme bedrag terug te vragen? ik heb er tenslotte niet om gevraagd of ze met 2 man wilden komen. ook dat was mij door de centrale niet verteld.

in afwachting van uw reactie,

met vriendelijke groet,

peter van dongen