Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
sietske - 05-06-2014 15:30:00
Geldzaken & Recht

wat te doen bij een onterechte bekeuring

Ik heb op 31 januari mijn man opgehaald bij het station in leiden. 2 weken later kreeg ik een naheffing voor het niet betalen van parkeergeld. ik heb echter niet geparkeerd, alleen mijn man laten instappen. ik heb hier tegen bezwaar gemaakt.
deze week kreeg ik bericht dat mijn bezwaar niet ontvankelijk is verklaard. de reden: de opsporingsambtenaar zag geen in of uitstap activiteit.
absoluut niet waar, het was zelfs zo erg dat de abmtenaar in de weg stond om in te stappen., mijn man moest om haar heen lopen.
ik heb dus net gebeld met de gemeente. hier kreeg ik een meneer aan de telefoon, die voor mij nagezocht heeft wat de ambtenaar gerapporteerd heft. zij heeft volgens hem verklaard dat ik niet in de auto zat. ik weet echt 100% zeker dat ik er niet uitgeweest ben, mijn man kan prima zelf instappen!! heb dat ook aan die meneer gezegd, maar die blijft achter de verklaring van zijn ambtenaar staan. ik kan nu alleen maar naar de rechter, maar moet om dat te doen griffierechten betalen en ook nog eens naar de rechtbank in den haag. kost meer dan de boete.
herkenbaar??
is er geen andere weg om hier iets aan te doen?