Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rompslomp
rompslomp - 26-07-2014 19:42:12
Geldzaken & Recht

extra kosten verhuizing

Ik ben onlangs verhuisd van sittard naar echt mbv een bedrijf. omdat ik bij mijn vriendin ga inwonen zijn mijn spullen in 2 stuks 12 tot 13 m3 kratten opgeslagen.

toen de verhuizers kwamen heb ik ze onder andere gewezen op een droger en vriezer die in de kelder stonden. tijdens de verhuizing ben ik zo'n drie kwartier weg geweest en zag bij terugkomst dat ze zo goed als klaar waren. ik ben er toen vanuit gegaan dat ook de spullen uit de kelder waren meegenomen en heb dáár dus niet meer gecontroleerd nadat men daarom gevraagd had.

nadat zijn ongeveer een half uur weg waren (richting weert waar mijn spullen worden opgeslagen) ontdekte ik dat men de kelder vergeten was.. ik heb toen meteen met het bedrijf gebeld en heeft men er dáár voor gezorgd dat ze zijn terug gekomen. nu rekent het bedrijf daar extra €127,50 voor, maar uit 'coulance' € 100,00 voor..

ik vraag mij af of dat wel correct is.. de verhuisprijs was tenslotte al eerder overeengekomen en dat men de kelder vergeten is kan toch niet aan mij liggen, alhoewel men mij dat wél verwijt want ik had alles moeten checken omdat zij, was hun argument, niet overal aan kunnen denken..

ook aan de telefoon is niet gesproken over extra kosten toen ik belde dat men de droger en vriezer vergeten waren.