Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hi
hiske lwd - 07-08-2014 10:23:10
Computers & Telefonie

hoe kom ik van vodafone af voorgoed

Ik heb sinds 30 juni 2014 al problemen met vodafone ik heb een vodafone red abbonement met 4g ik ben verhuist en op mijn nieuwe lokatie heb ik geen bereik kan niet bellen bijna internet steeds uit gesprekken vallen weg naar een hele bult telefoontjes ook inmiddels klachtenlijn kwamen ze met een permocell een plug in voor 3g ook deze tot heden niet ontvangen weer gebeld zegt ze bestel hem opnieuw .. ik word steeds als een hond gehandeld en maar laten wachten
en maar betalen en compesatie ho maar nee want staat in voorwaarden en had ik maar niet moeten verhuizen echt belachelijk. .. had ook al voorgsteld om andere provider te zoeken.. maar nee hoor ik moet nog een jaar .. kunnen ze nog lekker geld aan mij verdienen .. ik hoop dat iemand mij kan helpen want ik ben helemaal klaar met deze provider met hun services.