Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neck.bkr - 17-08-2014 20:29:51
Geldzaken & Recht

A2 codering

Hoi,
ik heb ik 2011 een achterstand gehad bij neckerman die intussentijd al failliet is verklaard. in 2011 had ik toen een crediet afgesloten bij de gemeentelijke credietbank en die heeft alles afgelost voor mij.nadien heb ik de gemeentelijke credietbank netjes optijd afgelost. alleen heb ik een bkr toesting gedaan voor een hypotheek aanvraag en blijkt dus te zijn dat mijn a2 codering er nogsteeds in staat. normaal gezien moet het een 'h" codering worden hoever ik dit begrepen heb. alleen zie ik staan dat het sinds 2012 nogsteeds op een a2 codering staat. dit kan namelijk echt een probleem zijn voor mij voor het verkrijgen van een hypotheek. wie kan mij hierbij helpen??
ik heb nl gebeld met neckermann die nu overgenomen is door een ander bedrijf,die geven mij aan dat zij mij daarmee niet kunnen helpen !!!!
wie dan wel ?? het is wel het bedrijf die mij heeft aangemeld bij bkr dus maw als zij de zaken behartigen van neckermann zouden ze dit ook moeten oplossen voor mij denk ik dan.
heeft iemand hier ervaring mee ??