Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

muzicaro
muzicaro - 19-08-2014 14:45:05
Computers & Telefonie

langzame router

Al tijden hebben we zeer langzaam internet op onze bedrade computers. dus geen wifi, maar via kabels verbonden aan een router die via een kabel is verbonden aan een modem (van upc).
internetsnelheid zou 50 mbs moeten zijn. via de speedtest op alle bedrade computers blijkt het slecht 0,6 te zijn. na diverse tests en overleg met upc is gebleken dat de snelheid wel geleverd wordt en ook ontvangen wordt als we een laptop rechtstreeks aansluiten op het modem.
omdat het probleem dan de kabelverbinding tussen de router en het modem zou kunnen zijn, hebben we dit getest d.m.v. een nieuwe kabel. geen verbetering.
daarom zojuist de router getest en die blijkt dus de veroorzaker te zijn.
de router is helemaal nieuw, 2 maanden geleden gekocht, tp-link wdr4900. deze is gekocht omdat er problemen met wifi waren. die problemen zijn opgelost met deze router, maar nu hebben we er dus een nieuw probleem bij: langzaam internet via de kabels.
heeft iemand een idee hoe we dit zouden kunnen oplossen?