Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kees2612
kees2612 - 11-11-2014 10:49:06
Geldzaken & Recht

ultra hoge verzendkosten?

Op 2 november biedt dealdigger.nl een sd-card aan van 32 gb voor € 12,95. dit is natuurlijk razend goedkoop en ik ging dan ook naar de site om een bestelling te plaatsen.
dan blijkt op het moment dat je in de webshop wilt afrekenen, dat er € 5,95 verzendkosten worden gerekend. dat maakt het totaal dus € 18,90. dat is al een heel andere prijs.
maar ik kan er wel vier stuks gebruiken dus ik verhoog het aantal te bestellen sd-cards naar vier. tot mijn verbazing wordt er dan ook vier keer verzendkosten gerekend.
dit betekend dat voor het verzenden van vier sd cards er ineens € 23,80 wordt gevraagd. vier kaartjes die in de kleinste envelop passen die in de winkel te koop is.

dit wekt de indruk dat deze webshop een lage "lok" prijs hanteert en een deel van de werkelijke prijs in de verzendkosten versleuteld. naar mijn mening is dit een vorm van misleidende informatie verstrekken.
hoe zien jullie dit?