Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kriekra
kriekra - 27-12-2014 16:35:46
Huishouden & Energie

Wie kan mij een goede boodschappentrolley aanraden>

Ik ben op zoek naar een nieuwe boodschapentrolley, mijn huidige valt na vele jaren van trouwe dienst door weer en wind van ellende uit elkaar, dus die mag naar de boodschappenhemel ;-)
nu ben ik gaan googelen, en trof een keur aan websites met een enorm aanbod van trolleys, van goedkoop tot schandalig duur. helaas kan je via een afbeelding op een website niet beoordelen of zo'n ding wel of niet van deugdelijk materiaal is gemaakt. wat voor mij vooral belangrijk is, is dat het een stevige, kwalitatief goede trolley is met een zo groot mogelijk inhoud. goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn, en met een dure heb je ook geen garantie dat je een goeie treft. dus ik vind het moeilijk om te kiezen.
heeft hier iemand een aanrader, uit eigen ervaring? alvast bedankt.