Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

robert11
robert11 - 12-01-2015 13:41:36
Geldzaken & Recht

Familie banden

Besten,
mijn schoonbroer en mijn schoonzus hebben een bijstand uitkering, geen uitvaart of levensverzekering. ze zijn nogal nonchalant hierover en wij moeten het zelfs maar uitzoeken!
ik ben maar een schoonbroer en ben van mening dat ik absoluut géén familie ben, en ook niet verantwoordelijk kan zijn voor de eventuele geldelijke probleem naar hun dood.
is dit correct?
mijn zwager zal echt niet meer lang leven met al zijn ziekten, maar na zijn overleden moet het teveel aan pensioen, uitkering of zorg en huur toeslag terug betaald worden aan de uitkerende instantie."jullie zoeken het maar uit horen we vaak!"....
mijn schoonzus wil na zijn overlijden de 4 katten uit het huis halen van haar broer! wij zijn falicant tegen, want al er iets uit de woning wordt weg gehaald is zij doch automatisch erfgenaam van alles, schulden etc?..strijdvraag is ook dat hij heel vaak naar een academische ziekenhuis moet en geen vervoer heeft. wij hebben wel een auto en hebben al vaak de 120 km gereden op en neer! hier weer meen mijn schoonzus dat ik het moet doen voor hem, terwijl hij al meer dan 30 jaren geen banden meer had mijn zijn eigen familie en mijn vrouw! hoe ver ben ik verplicht??
met vriendelijke groet,
robert11