Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
van asselt - 16-01-2015 13:49:42
Geldzaken & Recht

overlast syrische buren

Bijna een jaar geleden zijn naast ons een syrisch gezin komen wonen een man van 31 jaar een vrouw van 19 jaar en eenk ind van 1 jaar.zonder ook maar van een instantie in kennis te zijn gesteld word je geconfronteerd met hun leefwijze.
constant geluidoverlast met geopende ramen,de verwarming staat dag en nacht aan. overdag tot 11 urr in de morgen is het tamenlijk rustig dan liggen ze op bed.dat begint het schreeuwen van hun kind en het keiharde gepraat ,ook buiten staan ze uren te bellen.visite dat blijft tot in de vroege morgen uren,auto,s vol met een frans en belgisch kenteken..
meerdere keren verzocht om ramen en deuren dicht te houden en niet zo te schreeuwen.
ook een klacht met meerdere buren ingediend bij de woningstichting,die doen weinig en wij moeten tolerant zijn wat betekent aan gaan passen aan hun gewoontes.zij zijn immers zielig en vluchtelingen.zo word de boel omgedraaid en zijnwij als medeverhuurders het slachtoffer wat je alleen nachtrust en veel minder huurgenot geeft.
ook de rechtsbijstand kan niet zoveel voor je doen als alleen brieven sturen waar inhoudelijk niet op word gerageerd.
de weg naar de rechter is er alleen als er bewijzen zijn .
we voelen ons onheus behandeld en zo word er gekweekt dat je tegenstand gaat krijgen aan buitenlanders die hier de boel komen verzieken.
kom maar naar nederland ,ze weten hun rechten precies te vertellen hun plichten begrijpen ze niet.
wat opvalt is dat het zoveel jongeren zijn die hier naar toe komen.kortom de boel in de buurt is totaal verziekt