Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ht
htjongahung - 20-02-2015 10:13:56
Elektronica & TV

BCC wil defect niet vergoeden

Ik kocht op 24 november 2010 een samsung 55 inch tv voor 3087.03 euro verwachte levensduur van deze tv is 72 maanden. na 4 jaar doet de tv het plots niet meer.de bcc toont geen enkele coulance en vind dat ik de tv op eigen kosten moet laten repareren,of anders een nieuw tv bij hen kan kopen. na verdere info blijkt dat er nog degelijk sprake is van fabrieksgarantie in geval de tv niet door schuld van de gebruiker stuk is gegaan.ik heb met de bcc afgesproken de samsung reparateur te laten komen en de reparatie kosten voorlopig voor te schieten in afwachting op de bevindingen van de monteur. de reparatie aan huis duurde nog geen 3 minuten ,want al gauw bleek nadat de monteur de afdekplaat van de achterkant van de tv had los gemonteerd , dat de voedings connector los zat in het contact van de tv. ik vroeg aan de reparateur hoe dit kon gebeuren. hij zei dat dit een fabricage slordigheidje is geweest, volgens hem is blijkbaar deze voedingsconnector tijdens de essamblage niet goed in het contact van de tv geklikt en dat daardoor deze met de tijd verder is losgeschoten. kosten plaatje 165,00 eur.
ik ben van mening dat niet door schuld van ons als gebruiker ,maar eerder nog dat een ondeugdelijk apparaat is geleverd.wij zijn daarom van mening dat ook niet wij aansprakelijk gesteld kunnen worden voor dit gebrek. de bcc is een andere mening toegedaan en wil de reparatie kosten niet aan ons terug vergoeden. nu zijn wij uiteindelijk 3252,03 kwijt voor een in eerste instantie niet deugdelijk geleverd produkt. wij vinden de aftersales service van bcc ronduit slecht en armoedig .zo win je echt geen klanten mee.