Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 21-02-2015 14:57:47
Computers & Telefonie

Wordt door FISHER Investment op mijn computer regelrecht vervolgd/stalking....

Ik heb ooit op een advertentie van fisher investment geklikt voor meer informatie over pensioenen en beleggen. sindsdien wordt ik dagelijks meerdere keren vervolgd met advertenties op alle websites. op buitenlandse websites, op websites die met het thema pensioen helemaal niets te maken hebben.......

google geeft bij die advertentie een review-mogelijkheid of je deze advertentie onpassend vindt en/of hij teveel getoond wordt en zal er rekening mee kunnen houden....niet dus! vermoedelijk staat er een cookie op mijn computer waardoor de advertentie steeds maar blijft komen.

een vertegenwoordiger van fisher investment uit naarden zegt hierop geen invloed te hebben. maar......slimme marketeers doen dit ook niet zonder opdracht. wie kent dit probleem van onophoudelijke stalking ook? en wat doe je ertegen?