Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 28-02-2015 12:00:04
Computers & Telefonie

Wie heeft ervaring met CorelDraw?

Is er iemand op het forum die met coreldraw werkt? ik zit namelijk met het volgende probleem:
ik werk met coreldraw x6 en 2 jaar geleden heb ik een voorgedrukt zwart/wit formulier gescand en opgeslagen in draw. het formulier bestaat uit in te vullen regels en blokjes die aangevinkt of zwart gemaakt moeten worden. iedere regel kan ik afzonderlijk invullen. kortom, het lijkt op een te bewerken pdf-bestand.
nu is de inhoud van het formulier gewijzigd en moet ik een nieuwe inscannen en weer werkbaar maken. ben weer aan het scannen gegaan en heb het formulier weer opgeslagen in coreldraw. alleen ik krijg hem nu niet meer zoals het oude formulier. zoals ik al zei kon ik voorheen iedere regel, blokje of afbeelding apart selecteren, maar nu wordt de gehele pagina geselecteerd. het oude formulier kon ik bewerken zoals je een foto bewerkt. wat doe ik fout? ik weet niet meer hoe ik het destijds heb gedaan.
ik hoop dat er iemand mij kan helpen.