Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pintje
pintje - 01-04-2015 21:30:39
Geldzaken & Recht

Kinderopvangtoeslag 2010

Ik ben radeloos, wie helpt me, nee ons.
het volgende kinderopvangtoeslag 2010, door een misverstand later recht gezet. (met bewijs)
de belastingdienst zegt mevr. u moet de kinderopvangtoeslag d.m.v. een beschikking terug betalen. (9728 €)
nu doet het volgende zich voor, belastingdienst heeft aan kinderopvangbedrijf de kinderopvangtoeslag rechtstreeks aan dat bedrijf uitbetaald. mevr. heeft onwetend de jaaropgaaf ingediend bij de gemeente, niet wetende dat de jaaropgaaf naar de belastingdienst moest. dit alles is recht gezet. (met bewijs)
nu doet het volgend zich voor. de belastingdienst heeft naar aanleiding van de beschikking alle toeslagen ingehouden van mevr. en gestort op de rekening van het kinderopvangbedrijf. ondanks mijn bemoeienis is het niet gelukt om dat misverstand aan de belastingdienst te vertalen, omdat alle ingehouden toeslagen naar een verkeerd rekeningnummer is overgemaakt. wie weet raad.
heb ombudsman al ingeschakeld.