Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
caythy - 03-04-2015 13:20:15
Geldzaken & Recht

Kinderopvangtoeslag stopgezet ivm steekproef

Hallo,

vorige week hebben wij een brief in huis gekregen van de belastingdienst dat ze onze toeslagen opnieuw willen bekijken en daarom aanvullende gegevens nodig zijn.
tot dat de belastingdienst de tijd heeft gehad om alles opnieuw te bekijken/berekenen zetten ze per direct de toeslagen stop ( kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget)


een hele waslijst vol met papieren die we moesten opsturen, we hebben alles bij elkaar gezocht & gekopieerd en kwamen op maar liefst 96 papieren.
afgelopen dinsdag hebben we alle papieren opgestuurd.

nu belde ik vandaag naar de belastingdienst om te vragen of er geen enkele mogelijkheid is om de toeslagen toch door te betalen, dit was volgens hun niet mogelijk.
staan ze nou werkelijk in hun recht?

wij als gezin met 2 hardwerkende ouders, 2 jonge kinderen komen flink in de financiƫle problemen doordat de belastingdienst zomaar even besluit om geen kinderopvangtoeslag meer uit te betalen!

iemand ervaring hoelang het duurt voordat alles geregeld is met zo'n dergelijke steekproef?

alvast bedankt voor de reacties.