Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henryperdaems - 28-05-2015 21:24:34
Geldzaken & Recht

hoe kan ik mijn opgebouwde lijfrente ontvangen?

Dit jaar ga ik met pensioen.ik heb een lijfrente uitstelverzekering bij aegon en heb gevraagd als aanvulling van mijn pensioen het geld uit te keren.
dat gaat zomaar niet.nu moet ik eerst een nieuw product aanschaffen.dan moet je digitaal een test doen , als je die test goed maakt ga je verder en kan je het product voor 150 euro aanvragen. dan kan mijn opgespaarde lijfrente pas uitgekeerd worden.
slaag je niet voor die test over "lijfrente sparen"dan moet je verplicht een medewerker van aegon in de hand nemen die jou verder helpt met het tot stand brengen van de uitkering. dat kost me dan 210 euro. ik ben gezakt voor de digitale test en ben verplicht een medewerker van aegon in te schakelen.
mag dat zomaar en is er een andere manier om mijn opgespaarde lijfrentebedrag uitgekeerd te hebben?