Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bardje - 31-05-2015 20:45:27
Geldzaken & Recht

is dit een vorm van Arrogantie ??

De laatste tijd ontvang ik van mijn bank, ( ing ) steeds weer kennisgevingen over spaaracties, rituals-pakket cadeau , en/of toegekende rente punten.
wat is dit nu ?? , is de ing al zover gezakt dat deze nu van het niveau kruidenier is geworden, is dit de kwaliteit welke de bestuurders top hebben geleverd zoals deze beweerden toen deze de afgelopen tijd hun beloningen verdedigden na de ontstane ophef hierover ?? .
ik weet niet hoe het met anderen is ??, maar ik heb een bank om mijn geld bij onder te brengen, en hiervoor dan een rente te ontvangen , beslist géén rentepunten of een cadeau o.i.d. . rente betalen is tegenwoordig een vies woord geworden bij de banken , is dit nu een nieuwe trend om spaarders op deze manier te belonen met o.a. rentepunten , waarvoor men dan cadeaus kan krijgen/kopen, welke cadeaus dan goederen zijn welke de bank heeft overgehouden uit failliete boedels van hun zakelijke klanten na een failliet !! . en om op deze manier van alle afval af te komen, en om zo te proberen de spaarders blij te maken met een dode mus , een waardeloos cadeau , en vooral géén daadwerkelijke rente te betalen , is dit nu arrogantie , of onnozelheid . of is dit nu juist héél slim , en verdienen de bestuurders top op deze manier hun niet te verantwoorden beloningen ...