Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gelito - 10-06-2015 21:52:20
Geldzaken & Recht

Wie heeft nog een goed advies voor de afhandeling van een aanrijding?

Wie heeft voor mij nog een goed advies of idee?
ongeveer 1 1/2 maand geleden is mijn auto aangereden door een auto die achteruit reed uit een parkeerplaats. schuldvraag was duidelijk, schade €1250,00.
de veroorzaker was niet de eigenaar van de auto, dat was haar broer. terplekke het aanrijdingsformulier ingevuld, ook de naw-gegevens van zowel de veroorzaker als de eigenaar van de auto, plus de gegevens van haar rijbewijs; helaas bleek mij later dat zij dit formulier niet had ondertekend (stom van mij!).
haar broer zou - als de eigenaar van de auto - deze zaak verder afhandelen. echter, nu na 1 1/2 maand, heeft deze persoon nog steeds geen formulier opgestuurd naar zijn verzekeringsmaatschappij, en moet mijn verzekering (anwn/unigarant) maar wachten op een reactie.
ik kan de schade niet uit eigen zak betalen (pensionado) maar vind het onbegrijpelijk dat er helemaal niets gebeurt, alleen omdat de eigenaar van de andere auto gewoon niet reageert. is dit normaal, is er een manier om dit te doorbreken of heeft iemand nog een ander idee hoe ik dit kan oplossen? bij voorbaat dank voor elke goede tip!