Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
roberta - 14-07-2015 06:13:45
Computers & Telefonie

terugvinden tekst op internet

Vorig jaar stond op de site van de dierenambulance een verhaal met foto's over gedumpte katten. via het asiel heb ik een van die katjes geadopteerd. op een van die foto's herken ik mijn kat. toen heb ik dat artikel geprint, maar per abuis de pagina weggegooid, in de prullenmand wel teruggevonden, maar de pagina is verfrommeld.wilde het verhaal opnieuw printen, maar het staat niet meer op de site, logisch want men houdt de inhoud actueel.

nu kan ik de dierenambulance bellen en/of het fotopersbureau, maar ik wil eerst een poging wagen om het terug te vinden op het internet. als zoekargument heb ik de titel van het verhaal opgegeven, maar geen resultaat. denk toch, dat het mogelijk moet zijn, maar hoe? je leest dat alles altijd op internet bewaard blijft, maar ik weet niet hoe te zoeken. graag suggesties.