Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aquarius
aquarius - 19-07-2015 13:44:13
Huishouden & Energie

1. Hoe reinig ik een stoffen bank. 2. Hoe behandel ik verschoten vloerbedekking?

1. hoe reinig ik veilig een stoffen bank? de kleur is gebroken wit en de kussens hebben hoezen. ik zie nergens een wasvoorschrift, noch weet ik wat voor soort stof het is. maar de zij- en achterkanten kan ik natuurlijk niet wassen, die zitten vast. een kleurverschil tussen de vaste delen en de hoezen wil ik wel graag voorkomen. hier en daar is de bank ook een beetje vergeeld. de (ikea)bank laten behandelen door een gespecialiseerd bedrijf vind ik te duur.

2. deze bank staat nu op een plaats waar vroeger kasten hebben gestaan. de vaste (wollen) vloerbedekking op die plek heeft nog de oorspronkelijk kleur lichtcreme, de vloerbedekking in de rest van de kamer is verbleekt. heeft iemand een idee hoe ik de oorspronkelijke kleur iets kan laten verbleken? want die is zichtbaar onder de bank.